Fitnesz terem

Sport Centrum

260 nézetméteren, változatos géppark áll a rendelkezésre a látogatók számára.

  • Folyamatosan elérhető, magas szintű szakmai segítség a vendégek igényei szerint
  • Minden izomcsoportra, edzésmódszerre és edzéstípusra alkalmazható ízületkímélő eszközpark
  • Folyamatos szellőztetésű és légkondicionálású, tágas edzőtér exkluzív környezetben, akadálymentesített öltöző- és edzőtérrel

Kardio gépek
A ciklikus mozgásformákat kereső sportkedvelőket 8 különböző fajtájú kardio eszközzel várjuk, amelyeken lehetőség nyílik csak a felsőtest, csak az alsótest vagy a teljes test izomzatának állóképességi fejlesztésére. Gépeink egy része Polar rendszerekkel kompatibilis, így a pulzusértékek monitorozása és dokumentálása is kényelmesen és hatékonyan elvégezhető.

Laptárcsás gépek
FFITTECH gépeinket azoknak ajánljuk, akik ízületkímélő módszerrel, izoláltan szeretnék karbantartani vagy fejleszteni izomrendszerüket. Gépparkunk szinte az összes izomcsoportra alkalmazható, az eszközök helyes és preventív használata nagyon gyorsan tanulható.

Szabadsúlyok
Szabadsúlyos, funkcionális- és felfüggesztéses edzéseszközeink a gyakorlatok szèles palettáját kínálják az egyéni célok eléréséhez, legyen szó rehabilitációról, képességfejlesztésről, izomépítésről, alakformálásról vagy sportágspecifikus edzésről. Speciális ütécsillapító padlózatunknak köszönhetően a testsúllyal végzett robbanèkonyságfejlesztő gyakorlatok is a sérülèsek kockázatának minimalizálásával végezhetőek.

360 fokos látvány

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Hírlevelünkben izgalmas hírekkel, érdekes írásokkal jelentkezünk, melynek célja hogy a Pápai Sport Nonprofit Kft. legfrissebb ajánlatairól, újdonságokról, akciókról, aktuális ajánlatokról mihamarabb értesüljenek. Ha később meggondolja magát, egy kattintással leiratkozhat a hírlevelünkről! Minden mező kitöltése kötelező.

    GyGaTech © 2024. Minden jog fenntartva.
      Részletek
    Elfogadom